Het team

Teamcaptain:

Daan Latumahina 

 

Ik ben niet werkzaam binnen het ziekenhuis maar via mijn vrouw Jacqueline in dit team gekomen. Nadat ik met verschillende teams als fietser , loper/teamcaptain mee

ben geweest, ga ik nu voor de vijfde keer mee als teamcaptain van dit team.Dit  jaar zal het mijn 10de Roparun worden.

 

Waarom ik mee doe:

 

In mijn familie en omgeving zijn er diverse mensen aan kanker  overleden, zij hebben het zwaar gehad. Anderen hebben nu de diagnose “ kanker” gehad en ondervinden

alle narigheid van de behandelingen. Ik wil graag een bijdrage leveren aan een draaglijker leven voor deze patiënten, of mooier nog, dat zij genezen van deze ziekte.

 

 Lopers:

Arie Toom

Inzetten voor goede doel en uitdaging om afstand te lopen van Parijs naar Rotterdam in teamverband

Carola Craane

Ik hou heel erg van sportieve uitdagingen en ik droom eigenlijk al jaren van  de Roparun lopen  maar ieder jaar  stel ik het uit. Ik ben nu 54 en heb zoiets van dat als ik het nu niet doe het er misschien nooit meer van komt. Daarbij komt ook nog dat er in mijn naaste familie jonge familieleden zijn overleden aan kanker die ook gebruik maakten  van bijvoorbeeld  de ice-cap waarvoor de Roparun bijvoorbeeld ook geld op haalt.

Marcel Sint Nicolaas

 Door middel van mijn hobby lopen, geld in te zamelen voor mensen met kanker.

Johannes Kramer

  

Lennard v d Heiden

Geld inzamelen voor het goede doel, door het doen van mijn passie: hardlopen. Gedachte op nul en gaan. Gaan voor diegene die dat niet meer kunnen, gaan om zoveel mogelijk geld op te halen. Geld dat hard nodig is om de kwaliteit van leven bij mensen met kanker te verbeteren. 

 

 

 

 

Lesley Koet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wim de Vrie

 

 

 

 

 

 

 

Fietsers 

Hans Biezeveld


- Verpleegkundige Observatorium
- Bij de ASz Runners: Fietser (coordinator) (eigenlijk onze nieuwe naam: Team Albert Schweitzer Ziekenhuis)
- Doet voor de 4e keer mee 

Motivatie:

Wonend in Oud-Beijerland zag ik al jaren op 2e Pinksterdag de vele Roparun-teams door de Hoeksche Waard lopen. Dat was al die jaren een grote happening. Het leek mij een heel leuk idee om zelf eens met zo’n team vanuit Parijs terug te gaan naar Rotterdam. Maar dan niet als loper, maar als fietser. Ik fiets namelijk graag. Gedurende het gehele jaar fiets ik met grote regelmaat op mijn racefiets tussen Oud – Beijerland en Dordrecht heen en weer.

In 2012 was er een oproep om mee te gaan met het Roparunteam van het ziekenhuis. Een nieuw team, opgezet door heel enthousiaste collega’s. Ik ben meegegaan als fietser om de lopers onderweg te begeleiden en de weg te zoeken. Een geweldige ervaring die je niet kan beschrijven. Je moet het gewoon hebben meegemaakt. En dat wil ik nog vaker meemaken, daarom ga ik ook in 2015 weer mee als fietser. Daarnaast is het natuurlijk prachtig om op deze wijze geld bijeen te brengen voor het mooie en bijzondere doel: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven", de lijfspreuk van de Roparun.

  

Barbara Rockenfeller


Gezondheidszorg motivatie !

Jacqueline Latumahina - Hollande

Ik ga dit jaar voor de 11de keer mee met de Roparun en ga samen met ons team zoveel mogelijk verdienen voor dit ontzettend goede doel zodat we iets terug kunnen doen voor het geld wat de Stichting Roparun aan ons ziekenhuis beschikbaar  stelt .

 

 

Brigitta van Slooten

 

Masseur

Chery Muller

 

 

Carmen Poots

 

 

Chauffeurs

Ciska Frenzen

Behalve dat het een belevenis voor het leven is om mee te mogen doen, ga ik dit jaar mee ter nagedachtenis aan mijn moeder. Met de opbrengst van alle teams kan er wat gedaan worden voor de mensen die dit zo kunnen waarderen.

 

    

 Henjo Swart

Mart van Leeuwen  

 

 

Arco de Jong 

 

Mijn vrouw is al jaren één van de teamleden van het ASZ Roparun Team. Ik ben daar trots op. Ik weet hoe zij en de andere teamleden zich gepassioneerd en onvermoeibaar inzetten voor dit goede doel.  Ieder jaar sta ik dan ook met Pinksteren langs de kant om mijn vrouw en het ASZ team aan te moedigen. Eerst in Barendrecht en vervolgens razend snel naar Rotterdam want de aankomst op de Coolsingel wil je natuurlijk niet missen; de ontlading, de emotie en het verdriet. Alle gedachten en alle emoties gaan door jou en hen heen. Daar op de Coolsingel met een brok in je keel en tranen in de ogen wil je maar 1 ding, meedoen en deel uitmaken van de grote club mensen die daadwerkelijk iets bijdragen aan het leven van mensen met kanker. Nu deed zich een kans voor om mee te gaan met het ASZ team en ik heb geen minuut hoeven twijfelen. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe mijn zusje kanker kreeg, chemo onderging, werd geopereerd en ‘schoon’ werd verklaard. Maar helaas, de kanker kwam 2 maanden geleden op twee andere plaatsen terug. Nu ‘zit’ ze weer aan de chemo en is voornemens de kanker wederom te verslaan.  Het is flink afzien maar is ze strijdlustig en positief. Ik ben trots op haar! Voor mijn zus en voor alle anderen wil ik mij actief inzetten om een positieve bijdrage te leveren aan het goede doel ‘De Roparun’.

 

Catering 

 Vico de Graaf